פריפטורה

מתוך המכלול, האנציקלופדיה היהודית
קפיצה לניווט קפיצה לחיפוש

פריפטורהרומנית: Friptură) מעין צלי קדירה בסגנון רומני. נתח בקר, או פרוסות, מטוגנות עם בצל ושום, עד השחמה חזקה, שמבושלות עם ירקות שורש בציר עד התרככות ויצירת רוטב חום כהה וסמיך. מוגש על סולת.

קישורים חיצוניים

Foodlogo.svg ערך זה הוא קצרמר בנושא מזון. אתם מוזמנים לתרום למכלול ולהרחיב אותו.
סמל המכלול גמרא 2.PNG
הערך באדיבות ויקיפדיה העברית, קרדיט,
רשימת התורמים
רישיון cc-by-sa 3.0