אבקת אלכוהול

מתוך המכלול, האנציקלופדיה היהודית
גרסה מ־03:03, 30 באוגוסט 2019 מאת דויד (שיחה | תרומות) (החלפת טקסט – "ארה"ב" ב־"ארצות הברית")
קפיצה לניווט קפיצה לחיפוש

אבקת אלכוהול, היא אלכוהול במארז מולקולרי (Molecular encapsulation), המשווק כאבקה, האבקה נמסה במים, ויוצרת משקה אלכוהולי.

האבקה מספקת פתרון גם לשימושים רפואיים, כמו חיטוי.

אבקת אלכוהול היא מוצר חדשני, היא מיוצרת בארצות הברית תחת המותג "פלכוהול" (palcohol), וקיימת אי בהירות לגבי אישור מנהל המזון והתרופות האמריקאי לשיווק המוצר.

ב-8 באפריל 2014 אישר ה-TTB, הגורם הרגולטורי המופקד על הפיקוח על סחר ומיסוי האלכוהול והטבק, את שיווק המוצר במספר גרסאות, אך ב-21 באפריל חזר בו[1].

קישורים חיצוניים

הערות שוליים

  1. ^ לאורה סטמפלר ואלכסנדרה סיפרלין, Feds: Powdered Alcohol Approved in ‘Error’ באתר ה"טיים מגזין", 22/04/14.


Foodlogo.svg ערך זה הוא קצרמר בנושא מזון. אתם מוזמנים לתרום למכלול ולהרחיב אותו.