מאנטואו

מתוך המכלול, האנציקלופדיה היהודית
קפיצה לניווט קפיצה לחיפוש
Incomplete-document-purple.svg
יש להשלים ערך זה: בערך זה חסר תוכן מהותי.
הנכם מוזמנים להשלים את החלקים החסרים ולהסיר הודעה זו. שקלו ליצור כותרות לפרקים הדורשים השלמה, ולהעביר את התבנית אליהם.
יש להשלים ערך זה: בערך זה חסר תוכן מהותי.
הנכם מוזמנים להשלים את החלקים החסרים ולהסיר הודעה זו. שקלו ליצור כותרות לפרקים הדורשים השלמה, ולהעביר את התבנית אליהם.
מאנטואו

מַאנְטוֹאוּסינית: 馒头; מסורתית: 饅頭, פין-יין: Mántou) הוא שמו של מאכל עממי העשוי ממעין לחם או לחמנייה לבנה רכה מאודה, הנפוץ בצפון סין.[1] אטימולוגיה עממית מקשרת את שמו של המאכל לסיפור על ג'וּגֶה לִיַאנג.

מאנטואו בטיגון עמוק, או "מאנטואו זהב וכסף", הוא קינוח סיני פופולרי, המוגש עם חלב מרוכז ממותק

קישורים חיצוניים

ויקישיתוף מדיה וקבצים בנושא מאנטואו בוויקישיתוף

הערות שוליים

  1. ^ Graves, Helen (2 באוקטובר 2013). "Chinese food and drink: Pork belly mantou – recipe". TheGuardian.com. Guardian News & Media LLC. נבדק ב-28 בינואר 2015. {{cite news}}: (עזרה)
Foodlogo.svg ערך זה הוא קצרמר בנושא מזון ובנושא סין. אתם מוזמנים לתרום למכלול ולהרחיב אותו.
Logo hamichlol 3.png
הערך באדיבות ויקיפדיה העברית, קרדיט,
רשימת התורמים
רישיון cc-by-sa 3.0