שיחה:חומת ברלין/ארכיון

קפיצה לניווט קפיצה לחיפוש

על הלוח הזה

לא ניתן לעריכה

מקוה (שיחהתרומות)

הציטוט דלהלן מופיע בערך בקטע בריחת מוחות לאחר סגירת הגבול: "ברלין היא נקודת התורפה של המערב. בכל פעם שאני רוצה לגרום למערב לצרוח, אני לוחץ על ברלין" האם זה בסדר? אם לא אז לפני שאתה שם תבנית סינון יש שם תמונה אחת או שתיים שצריכים גם תבנית סינון אז תשאיר לי לעשות את זה בבקשה. דויד

דויד (שיחהתרומות)

ברוב שאי אפשר להשאיר את הניסוח הזה. אני מתקן זמנית. אלתשכח לשים תמונה חילופית בסוף.

מקוה (שיחהתרומות)

וגם על זה לשים תבנית סינון? או להשאיר כמו שאתה עושה עכשיו.

מקוה (שיחהתרומות)

לענ"ד יותר נכון נקודת התורפה. מה אתה אומר?

דויד (שיחהתרומות)

מסכים. תתקן. לא צריך עוד תבנית סינון. רק עדיף שתתייג אותי ואסתיר את הגרסאות הקודמות.

מקוה (שיחהתרומות)

יש לי בעיה לשים תמונה חילופית כי צריך בשלוש מקומות בקטעים נפרדים ואני לא יכול לפתוח את עריכת קוד מקור של כולם ביחד רק כל קטע בפנ"ע ואז כשאני ישים על אחד אני נתקע אם השאר.

אז אני יכתוב לך איפה לעשות ותעשה את סה אתה בבקשה.

בקטע תחת הכותרת בריחת המוחות לאחר סגירת הגבול. התמונה עם הכיתוב "פליטים ממזרח גרמניה במחנה המעבר מריינפלדה, יולי 1961" מופיעים בה נשים.

בקטע תחת הכותרת "גלריית תמונות: ניסיונות בריחה וקורבנות החומה" התמונה עם הכיתוב: אנדרטה במזרח ברלין עם הכתובת "מותם מחייב אותנו", להנצחת שומרי הגבול המזרח גרמנים שנהרגו בעת ניסיונות בריחה. האנדרטה נבנתה לא הרחק ממקום מותו של שומר הגבול ריינהולד הון (גר') שנהרג על ידי רודולף מילר ב-18 ביוני 1962, בעת ניסיון בריחה." מופיעות בה קבוצת ילדות, רואים אותן רק מאחור, נראות בסביבות גיל תשע, (תחליט מה הדין).

בקטע תחת הכותרת נפילת החומה בתמונה עם הכיתוב: "רונלד רייגן נואם ליד החומה על רקע שער ברנדנבורג, 1987" יש מספר נשים שיושבות לצידו על הבמה, ניתן לראות בבירור שאלו נשים, אולם החדות של התמונה והמרחק ממנו צולמה לא הופכות את הדמויות לברורות במיוחד.

בקטע תחת הכותרת החומה נופלת בתמונה עם הכיתוב: "התקהלות המונים עם נפילת חומת ברלין, 1989" ניתן לראות מספר נשים רב (לבושות בצניעות יחסית, כנראה בגלל מזג האויר...)

בקטע תחת הכותרת שרידי החומה ישנו קובץ וידאו תחת הכותרת: "גרפיטי על שרידי חומת ברלין הקטע הצפוני, ציירי גרפיטי מציירים על שרידי הקיר בשוק של יום ראשון" בוידאו ניתן לראות בבירור מספר נשים, (לא צנועות).

בקטע תחת הכותרת גלריית תמונות נפילת החומה ושרידיה מופיעה התמונה עם הכיתוב הבא: "גרפיטי על שרידי החומה ברחוב Mühlenstraße, בגלריית הצד המזרחי, המבוסס על הצילום המפורסם של ברז'נייב והונקר, כשהם מתנשקים על רקע החומה הנשברת" בתמונה האמורה רואים כמופיע בכיתוב את שני המנהיגים (אמנם גברים) מתנשקים. אינני יודע מה אומרים הכללים על כך.

בכל מקרה אני חושב שזיכיתי אותך בהרבה עבודה...

והייתי שמח אם אפשר אחר כך גם את כל השיחה הזאת למחוק לגמרי פה גם לא צריך להופיע ניבול פה. (בגלל זה גם תייגתי רק אותך ולא את כולם כי לא צריך לשדר את זה ברדיו...) לטיפולך תודה רבה דויד

מקוה (שיחהתרומות)

דויד בסוף הסתדרתי לבד וזה בוצע, רק את האיור של שני המנהיגים מתנשקים השארתי לשיקול דעתך אני לא יודע את הכללים... ונשאר בשבילך רק לטפל בדף השיחה... תודה

דויד (שיחהתרומות)

מה עם התמונות "פינת רחוב אקר", "בול מזרח גרמני", "מזרח גרמניה חוגגת 25 שנים לחומה", "תמונתו המפורסמת של קונרד שומן", "ההפגנה בלייפציג", "קטע מן החומה שנותר בכיכר פוטסדאם", "14 בנובמבר 1989", "בקע בחומת ברלין", "רחוב פרידריכשטראסה"? כל אלה חסומות לי.

התמונה "גרפיטי על שרידי החומה" - מתנשקים על הלחי בצורה רגילה?

מקוה (שיחהתרומות)

בפינת רחוב אקר יש מספר נשים שנראה שטושטשו (כנראה טופל בעבר). בקטע מן החומה שנותר בכיכר פוטסדאם ניתן לראות מרחוק קבוצת נשים מאחור (אולי). בכל השאר אין זכר לנשים או משהו אחר לא בסדר. לגבי המנהיגים זה ציור גרפיטי והאיור לא מספיק ברור (או שהצילום שלו באיכות ירודה) אני לא יכול לראות בבירור האם זאת התנשקות רגילה על הלחי או שזה לא רגיל.

דויד (שיחהתרומות)

תודה.

אין נושאים ישנים יותר