פנקוטה

מתוך המכלול, האנציקלופדיה היהודית
גרסה מ־23:25, 20 ביוני 2018 מאת יוסף (שיחה | תרומות) (ייבוא מוויקיפדיה העברית, ראה רשימת התורמים)
(הבדל) → הגרסה הקודמת | הגרסה האחרונה (הבדל) | הגרסה הבאה ← (הבדל)
קפיצה לניווט קפיצה לחיפוש
פנקוטה יוגורט ברוטב פטל שחור

פנקוטה (איטלקית Panna cotta "שמנת אפויה") היא קרם שמנת מבושם בוניל ומעובה באמצעות ג'לטין המוגש קר בליווי רוטב קרמל או רוטב פירות יער.

מוצא הפנקוטה הוא בצפון איטליה באזור פיימונטה.

קישורים חיצוניים

ערך זה הוא קצרמר בנושא מזון. אתם מוזמנים לתרום למכלול ולהרחיב אותו.


הערך באדיבות ויקיפדיה העברית, קרדיט,
רשימת התורמים
רישיון cc-by-sa 3.0