סלט ניסואז

מתוך המכלול, האנציקלופדיה היהודית
גרסה מ־23:31, 20 ביוני 2018 מאת יוסף (שיחה | תרומות) (ייבוא מוויקיפדיה העברית, ראה רשימת התורמים)
(הבדל) → הגרסה הקודמת | הגרסה האחרונה (הבדל) | הגרסה הבאה ← (הבדל)
קפיצה לניווט קפיצה לחיפוש
סלט ניסואז

סלט ניסואז (niçoise) או סלט בנוסח ניצהצרפתית: salade niçoise) הוא סלט מהמטבח הצרפתי האופייני לאזור העיר ניס כמשתמע משמו. הסלט מבוסס על ירקות חיים, ביצים קשות, עפיאן, טונה כבושה או טרייה (נאה או צרובה) ושמן זית. הסלט הקלאסי אינו מכיל ירקות מבושלים אך כיום מקובל להוסיף לו (בעיקר במסעדות) תפוחי אדמה מבושלים ושעועית ירוקה מבושלת.

קישורים חיצוניים


שגיאות פרמטריות בתבנית:ויקישיתוף בשורה

פרמטרי חובה [ שם ] חסרים

ויקישיתוף מדיה וקבצים בנושא סלט ניסואז בוויקישיתוף
ערך זה הוא קצרמר בנושא מזון. אתם מוזמנים לתרום למכלול ולהרחיב אותו.


הערך באדיבות ויקיפדיה העברית, קרדיט,
רשימת התורמים
רישיון cc-by-sa 3.0