סלט טורקי

מתוך המכלול, האנציקלופדיה היהודית
גרסה מ־23:31, 20 ביוני 2018 מאת יוסף (שיחה | תרומות) (ייבוא מוויקיפדיה העברית, ראה רשימת התורמים)
(הבדל) → הגרסה הקודמת | הגרסה האחרונה (הבדל) | הגרסה הבאה ← (הבדל)
קפיצה לניווט קפיצה לחיפוש
סלט טורקי

סלט טורקיטורקית: Ezme) הוא סלט של ירקות קצוצים דק במיץ עגבניות הנפוץ במטבח הישראלי.

הסלט לרוב עשוי מפלפל אדום, בצל, עלי פטרוזיליה וכוסברה קצוצים דק ומושרים ברסק עגבניות. הסלט מתובל בכמון, מלח ופלפל.

יש המוסיפים למתכון הבסיסי עגבניות טריות וקצוצות, אריסה או פלפל אדום קלוי במקום טרי.

ראו גם

מטבוחה

קישורים חיצוניים

ערך זה הוא קצרמר בנושא מזון. אתם מוזמנים לתרום למכלול ולהרחיב אותו.


הערך באדיבות ויקיפדיה העברית, קרדיט,
רשימת התורמים
רישיון cc-by-sa 3.0