פטוצ'יני

מתוך המכלול, האנציקלופדיה היהודית
גרסה מ־23:49, 20 ביוני 2018 מאת יוסף (שיחה | תרומות) (ייבוא מוויקיפדיה העברית, ראה רשימת התורמים)
(הבדל) → הגרסה הקודמת | הגרסה האחרונה (הבדל) | הגרסה הבאה ← (הבדל)
קפיצה לניווט קפיצה לחיפוש
פטוצ'יני ברוטב אלפרדו עם חסילונים

פטוצ'יניאיטלקית - Fettuccine, רצועות קטנות) הוא סוג של פסטה. הפטו'ציני שטוח ועבה, ומיוצר מביצים ומקמח, בדומה לטאלייטלה.

במטבח האיטלקי הוא מיוצר טרי באופן מסורתי, אך גרסאות יבשות קיימות גם הן בשווקים. מנת פטוצ'יני נפוצה בצפון אמריקה וברחבי העולם היא פטוצ'יני ברוטב אלפרדו.

קישורים חיצוניים

ערך זה הוא קצרמר בנושא מזון. אתם מוזמנים לתרום למכלול ולהרחיב אותו.


הערך באדיבות ויקיפדיה העברית, קרדיט,
רשימת התורמים
רישיון cc-by-sa 3.0