קונדיטור הבית הלבן

מתוך המכלול, האנציקלופדיה היהודית
גרסה מ־02:39, 30 בדצמבר 2018 מאת רבי עקיבא (שיחה | תרומות) (ייבוא מוויקיפדיה העברית, ראה רשימת התורמים, הסרת תמונה)
(הבדל) → הגרסה הקודמת | הגרסה האחרונה (הבדל) | הגרסה הבאה ← (הבדל)
קפיצה לניווט קפיצה לחיפוש

קונדיטור הבית הלבןאנגלית: White House Executive Pastry Chef) הוא שף קונדיטור האחראי על תכנון, ניהול והכנת הקינוחים והמאפים המוגשים בבית הלבן, מעונו הרשמי של נשיא ארצות הברית.

השף פועל בנפרד משף הבית הלבן, ונתון תחת אחריותו של הסדרן הראשי של הבית הלבן(אנ'), הוא עובד בתיאום עם שני אלה, כמו גם עם המזכיר החברתי של הבית הלבן, והגברת הראשונה של ארצות הברית בכל האירועים וארוחות הערב.

"קונדיטור הבית הלבן" הנוכחית היא סוזן מוריסון.

רשימת קונדיטורים הבית הלבן

  • היינץ בנדר, פברואר 1968 - ינואר 1979
  • אלברט קומיין, 1 בפברואר - 31 בדצמבר 1979
  • רולנד מסנייה, 1980 - 2004
  • תדיאוס דובואה, 2004 - 2006
  • ויליאם יוס, 2007 - 2014
  • סוזן מוריסון, 2014 - היום


הערך באדיבות ויקיפדיה העברית, קרדיט,
רשימת התורמים
רישיון cc-by-sa 3.0


שגיאות פרמטריות בתבנית:מיון ויקיפדיה

שימוש בפרמטרים מיושנים [ דרגה ]
קונדיטור הבית הלבן24533441