שקדים מסוכרים

מתוך המכלול, האנציקלופדיה היהודית
גרסה מ־13:55, 7 ביוני 2019 מאת משתמש ישן (שיחה | תרומות) (ייבוא מוויקיפדיה העברית, ראה רשימת התורמים)
(הבדל) → הגרסה הקודמת | הגרסה האחרונה (הבדל) | הגרסה הבאה ← (הבדל)
קפיצה לניווט קפיצה לחיפוש


שגיאות פרמטריות בתבנית:מאכל

פרמטרים ריקים [ יוצרת, מוגש כמנה, יוצר ] לא מופיעים בהגדרת התבנית

שקדים מסוכרים
מאכלים
מוצא גרמניה, ספרד
מרכיבים עיקריים אגוזים, סוכר

שקדים מסוכרים הם אגוזים (בדרך כלל שקדים) שבושלו בצורה מיוחדת, כך שבסופו של דבר הם מצופים בשכבת קרמל.[1][2] שקדים מסוכרים משמשים כחטיף טיפוסי הנמכר תחת כיפת השמיים בספרד, שם הם נקראים:"Garrapiñadas" כאשר בגרמניה, הם נקראים: "Gebrannte Mandeln".[3] המאכל פופולרי בשוודיה, ונמכר לעיתים קרובות בשווקי חג המולד, שבו הם מכונים: "brända mandlar".

הערות שוליים

  1. Movida's Guide to Barcelona - Frank Camorra
  2. Coques i corassons i altres llepolies de la Ribera d'Ebre i la Terra Alta - Anna Llop i Rams, Laura Mur i Cervelló. p. 17.
  3. "Burnt Sugar Almonds - Gebrannte Mandeln from Germany". About.com: German Foods. נבדק ב-12 באוגוסט 2014. {{cite web}}: (עזרה)
ערך זה הוא קצרמר בנושא מזון. אתם מוזמנים לתרום למכלול ולהרחיב אותו.
הערך באדיבות ויקיפדיה העברית, קרדיט,
רשימת התורמים
רישיון cc-by-sa 3.0


שגיאות פרמטריות בתבנית:מיון ויקיפדיה

שימוש בפרמטרים מיושנים [ דרגה ]
שקדים מסוכרים23759363