טכנולוגיית מזון

מתוך המכלול, האנציקלופדיה היהודית
גרסה מ־13:56, 7 ביוני 2019 מאת משתמש ישן (שיחה | תרומות) (ייבוא מוויקיפדיה העברית, ראה רשימת התורמים)
(הבדל) → הגרסה הקודמת | הגרסה האחרונה (הבדל) | הגרסה הבאה ← (הבדל)
קפיצה לניווט קפיצה לחיפוש

פודטק (FoodTech) הוא שם תחום בטכנולוגיה העוסק בהטמעת תהליכים טכנולוגים בתעשיית המזון לשיפור המזון והגברת תוצרתו, ובעוד שלל נושאים הקשורים בתעשיית המזון. ולפי הגדרת רשות החדשנות - טכנולוגית המזון פועלת לכל אורך שרשרת הערך והאספקה של מזון ומשקאות הכולל את הדור הבא של מזון ומשקאות, יעילות גידולים חקלאיים, שמירה על טריות מזון ומשקאות, עיבוד מזון ומשקאות, ייצור מזון ומשקאות, בטיחות מזון ומשקאות, התאמה לצרכני מזון ומשקאות, פלטפורמות אספקה ומכירות מזון ומשקאות לצרכנים[1].

קישורים חיצוניים


שגיאות פרמטריות בתבנית:ויקישיתוף בשורה

פרמטרי חובה [ שם ] חסרים

ויקישיתוף מדיה וקבצים בנושא טכנולוגיית מזון בוויקישיתוף

הערות שוליים

ערך זה הוא קצרמר בנושא טכנולוגיה ובנושא מזון. אתם מוזמנים לתרום למכלול ולהרחיב אותו.
הערך באדיבות ויקיפדיה העברית, קרדיט,
רשימת התורמים
רישיון cc-by-sa 3.0


שגיאות פרמטריות בתבנית:מיון ויקיפדיה

שימוש בפרמטרים מיושנים [ דרגה ]
פודטק25036061