אני מעוניין בפרטים נוספים על יישון בשר בוואקום, לדוגמה, כמה ימים מינימום? וכמה מקסימום? והאם מתרכך יותר ויותר? וכן מתי השלב שמתחיל להתקלקל?
לא ניתן לעריכה
חלק מתכני אתר זה מקורם בוויקיפדיה העברית. דף שמצויין בסופו ו/או בתחילת הגרסאות הקודמות שלו כי מקורו בוויקיפדיה העברית, הטקסט בדף מוגש באדיבות ויקיפדיה העברית בכפוף לרישיון Creative Commons ייחוס-שיתוף זהה 3.0. (ניתן לעיין שם בדף המקורי, וברשימת התורמים).
תכנים אחרים שנוצרו באתר זה ומתפרסמים בו בלא שמצויין עליהם במפורש אחרת - כל הזכויות עליהם שמורות למכון חכמת התורה (בע"מ, חל"צ), המכון מעניק רשות לשימוש אישי (לא מסחרי ולא ציבורי) בתכנים אלו. יתכן וישנם תנאים נוספים, ראה הבהרה משפטית.
אני מעוניין בפרטים נוספים על יישון בשר בוואקום, לדוגמה, כמה ימים מינימום? וכמה מקסימום? והאם מתרכך יותר ויותר? וכן מתי השלב שמתחיל להתקלקל?