ארנצ'יני

מתוך המכלול, האנציקלופדיה היהודית
גרסה מ־21:16, 14 בדצמבר 2017 מאת מוסיף והולך (שיחה | תרומות) (גרסה אחת של הדף wikipedia:he:ארנצ'יני יובאה: ייבוא כמותי אוטומטי)
קפיצה לניווט קפיצה לחיפוש
ארנצ'יני

ארנצ'יני (איטלקית: Arancini; מילולית: תפוזונים או דמויי תפוזים) הוא מאכל פופולרי של אזורי מסינה ופלרמו העשוי מאורז בצורת עיגול מטוגן מצופה בפירורי לחם.

האורז מבושל בסיר מיוחד עם מים במשך 15 דקות עד חצי שעה. לאחר מכן, כשהאורז יוצא דביק, מעצבים אותו לצורת עיגול. האורז בצורת העיגול מטוגן ומצופה בפירורי לחם. לפעמים, מוסיפים לכדור האורז רוטב בולונז, אפונת הגינה או מוצרלה.

ראו גם

קישורים חיצוניים


שגיאות פרמטריות בתבנית:ויקישיתוף בשורה

פרמטרי חובה [ שם ] חסרים

ויקישיתוף מדיה וקבצים בנושא ארנצ'יני בוויקישיתוף
ערך זה הוא קצרמר בנושא מזון. אתם מוזמנים לתרום למכלול ולהרחיב אותו.