ארנצ'יני

ארנצ'יני (איטלקית: Arancini; מילולית: תפוזונים או דמויי תפוזים) הוא מאכל פופולרי של אזורי מסינה ופלרמו העשוי מאורז בצורת עיגול מטוגן מצופה בפירורי לחם.
האורז מבושל בסיר מיוחד עם מים במשך 15 דקות עד חצי שעה. לאחר מכן, כשהאורז יוצא דביק, מעצבים אותו לצורת עיגול. האורז בצורת העיגול מטוגן ומצופה בפירורי לחם. לפעמים, מוסיפים לכדור האורז רוטב בולונז, אפונת הגינה או מוצרלה.
ראו גם
קישורים חיצוניים
שגיאות פרמטריות בתבנית:ויקישיתוף בשורה
פרמטרי חובה [ שם ] חסרים
- דליה פן-לרנר, ארנצ'יני, מאתר ynet
- ארנצ'יני, מהאתר האיטלקי של ג'אקומו
- כדורי ארנצ'יני, מתכון מאתר Cooks.