טוקאנה

מתוך המכלול, האנציקלופדיה היהודית
גרסה מ־06:11, 29 באוגוסט 2019 מאת מוטיאל (שיחה | תרומות) (החלפת טקסט – "לעתים" ב־"לעיתים")
קפיצה לניווט קפיצה לחיפוש

טוקאנהרומנית: Tocană) או, לעיתים קרובות בצורת הקטנה, טוקאניצה (ברומנית: Tocăniţă) היא צלי בשר מהמטבח הרומני המתובל ברוטב עגבניות, שום ופפריקה. נהוג לאוכלו בלוויית ממליגה.

שם המנה נגזר מהפועל הרומני a toca שמשמעו לקצוץ או לטחון.

קישורים חיצוניים

ערך זה הוא קצרמר בנושא רומניה ובנושא מזון. אתם מוזמנים לתרום למכלול ולהרחיב אותו.