בשר עגל הוא בשר שמקורו בעגל, כלומר פר צעיר ממשפחת הבקר שטרם הגיע לבשלות. בשר זה נחשב לרך, בהיר ובעל טעם עדין יותר בהשוואה לבשר בקר שמקורו בבעל חיים בוגר, והוא מוערך במטבחים שונים ברחבי העולם.
בשר עגל נוטה להיות בהיר יותר מבשר בקר, לרוב בגוון ורוד בהיר ולעיתים אף קרוב ללבן. צבע זה נובע מרמת ברזל נמוכה יחסית ומהיעדר פעילות שרירית משמעותית, בשל אופן ההזנה וגילו הצעיר של העגל בעת השחיטה. טעמו נחשב מעודן ומרקמו רך במיוחד. תכונות אלו הופכות אותו למתאים במיוחד לשיטות בישול מהירות כמו טיגון, צלייה ובישול קצר. יחד עם זאת, חלקים מסוימים של הבשר, כגון צוואר או שוק, משמשים להכנת תבשילים ממושכים דוגמת קדירות או מרקי עצמות.