מרק טאקו

מתוך המכלול, האנציקלופדיה היהודית
קפיצה לניווט קפיצה לחיפוש
מרק טאקו
מאכלים
סוג מרק
מוצא ארצות הברית
אופן הגשה חם
מרכיבים עיקריים בקר טחון, עגבניות, צ'ילי ירוק קצוץ, בצל, תירס, שעועית, תיבול לטאקו

מרק טאקו הוא סוג של מרק, המורכב ממרכיבים דומים לאלו הנמצאים בתוך טאקו: בקר טחון, עגבניות, צ'ילי ירוק קצוץ, בצל, תירס, שעועית וחבילת תיבול לטאקו. [1] גרסות צמחוניות משלבות שעועית עם שאר המרכיבים, למעט הבשר הטחון. לאחר הבישול, אפשר לפזר מעל המרק גבינה, שמנת חמוצה, בצל חי, אבוקדו או שבבי טורטיות. [2]

ראו גם

הערות שוליים

  1. ^ Crider, Kitty (29 בינואר 2003), "Flavors of traditional foods can make some tasty soups", The Spokesman-Review: 33, נבדק ב-18 באפריל 2012 {{citation}}: (עזרה)
  2. ^ "How to Make Taco Soup". Mahalo.com, Inc. 2007. נבדק ב-18 באפריל 2012. {{cite web}}: (עזרה)
Logo hamichlol 3.png
הערך באדיבות ויקיפדיה העברית, קרדיט,
רשימת התורמים
רישיון cc-by-sa 3.0