קאנג'י (משקה)
מראה
| מאכלים | |
|---|---|
| סוג | משקה |
| מטבח | הודי |
| אזור מוצא | מרכז אסיה |
| מוצא |
|
| אופן הגשה | קר |
| מרכיבים עיקריים | גזר, סלק |
קאנג'י (בהינדי: कांजी; באנגלית: Kanji) הוא משקה הודי שאינו אלכוהולי, הנחשב לנפוץ בצפון הודו ובמדינות תת-היבשת ההודית[1].
טעמו של המשקה מתוק חמוץ וחריף והוא מופק מגזר מותסס, מים, סלק, זרעי חרדל, מלח, צ'ילי אדום ומפזרים בונדי בחלקו העליון של המשקה[2].
נהוג לשתות את המשקה בכוס גדולה ולהגישו בפסטיבל ההולי[3][4].
הקאנג'י דומה בטעמו למשקה השלגם הטורקי ויש לשתות את המשקה כאשר הוא קר או צונן.
ראו גם
קישורים חיצוניים
- מתכון להכנת משקה קאנג'י, באתר Whiskaffair
הערות שוליים
- ↑ Dassana Amit, Kanji Recipe (Probiotic Drink), Dassana's Veg Recipes, 2021-05-26 (באנגלית אמריקאית)
- ↑ Holi 2023: 5 Best Kanji Recipes For Your Holi Feast Recommends, NDTV Food (באנגלית)
- ↑ आम का पन्ना
- ↑ Updated : Mar 10, 2017, 03:01 Pt, Reasons you should celebrate Holi with a glass of Kanji, BombayTimes
קאנג'י (משקה)36409069Q6363417