שניצל תירס
![]() |
יש להשלים ערך זה: בערך זה חסר תוכן מהותי. הערך הוא על מוצר ספציפי של חברה ספציפית..
| |
יש להשלים ערך זה: בערך זה חסר תוכן מהותי. הערך הוא על מוצר ספציפי של חברה ספציפית.. | |
שגיאות פרמטריות בתבנית:מאכל
פרמטרים [ יוצרת ] לא מופיעים בהגדרת התבנית
מאכלים | |
---|---|
מוצא |
![]() |
מרכיבים עיקריים | תירס |
ברכתו | המרכיב העיקרי בשניצל הוא תירס לכן מברכים עליו את ברכת בורא פרי האדמה [דרוש מקור]. |
שניצל תירס הוא שניצל העשוי מבלילה המכילה גרגירי תירס ומצופה בפירורי לחם, לרוב השניצל מוגש כשהוא מטוגן.
היסטוריה
השניצל הושק לראשונה בשנת 1993 על ידי חברת טבעול, ובשנת 2004 הושק השניצל תירס לייט, גרסה פחותת קלוריות לשניצל הרגיל. השניצל בעל שתי גרסאות מסחריות: טבעונית וצמחונית. כמו כן, ניתן למצוא אותו גם בגרסה ללא גלוטן.
ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים למנה של 100 גרם שניצל:
שגיאות פרמטריות בתבנית:מיון ויקיפדיה
שימוש בפרמטרים מיושנים [ דרגה ] שניצל תירס28453075