שניצל תירס

מתוך המכלול, האנציקלופדיה היהודית
גרסה מ־23:10, 25 ביוני 2020 מאת משתמש ישן (שיחה | תרומות) (ייבוא מוויקיפדיה העברית, ראה רשימת התורמים)
(הבדל) → הגרסה הקודמת | הגרסה האחרונה (הבדל) | הגרסה הבאה ← (הבדל)
קפיצה לניווט קפיצה לחיפוש
יש להשלים ערך זה: בערך זה חסר תוכן מהותי. הערך הוא על מוצר ספציפי של חברה ספציפית..
הנכם מוזמנים להשלים את החלקים החסרים ולהסיר הודעה זו. שקלו ליצור כותרות לפרקים הדורשים השלמה, ולהעביר את התבנית אליהם.
יש להשלים ערך זה: בערך זה חסר תוכן מהותי. הערך הוא על מוצר ספציפי של חברה ספציפית..
הנכם מוזמנים להשלים את החלקים החסרים ולהסיר הודעה זו. שקלו ליצור כותרות לפרקים הדורשים השלמה, ולהעביר את התבנית אליהם.


שגיאות פרמטריות בתבנית:מאכל

פרמטרים [ יוצרת ] לא מופיעים בהגדרת התבנית

שניצל תירס
מאכלים
מוצא ישראלישראל ישראל
מרכיבים עיקריים תירס
ברכתו המרכיב העיקרי בשניצל הוא תירס לכן מברכים עליו את ברכת בורא פרי האדמה [דרוש מקור].

שניצל תירס הוא שניצל העשוי מבלילה המכילה גרגירי תירס ומצופה בפירורי לחם, לרוב השניצל מוגש כשהוא מטוגן.

היסטוריה

השניצל הושק לראשונה בשנת 1993 על ידי חברת טבעול, ובשנת 2004 הושק השניצל תירס לייט, גרסה פחותת קלוריות לשניצל הרגיל. השניצל בעל שתי גרסאות מסחריות: טבעונית וצמחונית. כמו כן, ניתן למצוא אותו גם בגרסה ללא גלוטן.

ערכים תזונתיים

ערכים תזונתיים למנה של 100 גרם שניצל:

הערך באדיבות ויקיפדיה העברית, קרדיט,
רשימת התורמים
רישיון cc-by-sa 3.0


שגיאות פרמטריות בתבנית:מיון ויקיפדיה

שימוש בפרמטרים מיושנים [ דרגה ]
שניצל תירס28453075