איילת לטוביץ'

מתוך המכלול, האנציקלופדיה היהודית
גרסה מ־23:09, 10 בדצמבר 2020 מאת ספרא (שיחה | תרומות) (ייבוא מוויקיפדיה העברית, ראה רשימת התורמים, הסרת תוכן, הסרת תמונה)
(הבדל) → הגרסה הקודמת | הגרסה האחרונה (הבדל) | הגרסה הבאה ← (הבדל)
קפיצה לניווט קפיצה לחיפוש


שגיאות פרמטריות בתבנית:שף

פרמטרים [ מסעדות ] לא מופיעים בהגדרת התבנית

איילת לטוביץ'
לידה 31 ביולי 1972 (גיל: 53)
ישראל
השכלה בית הספר לבישול של פרו לית' בלונדון.
סגנון בישול
  • מטבח ישראלי
  • מטבח ים-תיכוני
טלוויזיה
  • "שום, פלפל ושמן זית"
  • "הכי טעים שיש"
  • "מדריך האוכל"
  • "בישול ביתי עכשווי"
ספרים
  • "שמש ים ואוכל גם"
  • "מה אוכלים היום?"
  • שולחן לחג

איילת לטוביץ' (נולדה ב-31 ביולי 1972) היא שפית ומחברת ספרי בישול ישראלית.

ביוגרפיה

לטוביץ' נולדה בחולון. בבית הספר היסודי למדה בכיתת מחוננים. בבית הספר התיכון למדה במגמת קולנוע. לאחר סיום שירותה הצבאי כעורכת ביחידת ההסרטה של צה"ל למדה בבית הספר לבישול של "פרו לית'" בלונדון. בסיום לימודיה החלה לעבוד אצל שגריר בריטניה בישראל ולאחר מכן במסעדת "קרן" של חיים כהן. היא ניהלה את מסעדת "דיאדה", ששמה דגש על אוכל טרי ובריא. משנת 2005 ועד היום משמשת איילת כשפית של ביתא קפה, קפה-מסעדה שלו ארבעה סניפים.

לטוביץ' הגישה בצוותא עם גיל חובב את העונה הראשונה של תוכנית הבישול שום, פלפל ושמן זית של הערוץ הראשון בטלוויזיה והופיעה גם בתוכניות הכי טעים שיש בערוץ השני ומדריך האוכל בערוץ עשר.

כמו כן היא עורכת ומתרגמת ספרי בישול ואחראית לתרגום ולעריכה של סדרת ספרים בשם "מה אוכלים היום?".

ללטוביץ' בת מנישואיה לשף הצרפתי בנואה וינוז.

קישורים חיצוניים


שגיאות פרמטריות בתבנית:ויקישיתוף בשורה

פרמטרי חובה [ שם ] חסרים

ויקישיתוף מדיה וקבצים בנושא איילת לטוביץ' בוויקישיתוף

הערות שוליים

ערך זה הוא קצרמר בנושא ישראלים. אתם מוזמנים לתרום למכלול ולהרחיב אותו.
הערך באדיבות ויקיפדיה העברית, קרדיט,
רשימת התורמים
רישיון cc-by-sa 3.0

איילת לטוביץ'29940117