אנצ'ילדה

מתוך המכלול, האנציקלופדיה היהודית
גרסה מ־21:16, 14 בדצמבר 2017 מאת מוסיף והולך (שיחה | תרומות) (גרסה אחת של הדף wikipedia:he:אנצ'ילדה יובאה: ייבוא כמותי אוטומטי)
קפיצה לניווט קפיצה לחיפוש
אנצ'ילדה

אנצ'ילדהספרדית: Enchilada) הוא מאכל מהמטבח המקסיקני. המאכל מורכב מטורטיית תירס מגולגלת ובתוכה מילוי במִגְוָן טעמים וסגנונות, כל גרסה ומרכיביה השונים. המילוי יכול להיות מורכב בשר בקר, בשר עוף, גבינה, שעועית מטוגנת, מאכלי ים, וירקות שונים.

הטורטייה הממולאת, נטבלת או מכוסה ברוטב אנצ'ילדה, כאשר מעל, נהוג לפזר בתור קישוט או להוספת טעם, שלל תוספות כגון גבינה, עירית קצוצה, בצל קצוץ, פלפל צ'ילי גרוס, כוסברה קצוצה, זיתים ועוד.

מִגְוָן וגרסאות

היסטוריה

ראו גם

קישורים חיצוניים


שגיאות פרמטריות בתבנית:ויקישיתוף בשורה

פרמטרי חובה [ שם ] חסרים

ויקישיתוף מדיה וקבצים בנושא אנצ'ילדה בוויקישיתוף
ערך זה הוא קצרמר בנושא מזון. אתם מוזמנים לתרום למכלול ולהרחיב אותו.