פלודן

מתוך המכלול, האנציקלופדיה היהודית
גרסה מ־23:25, 20 ביוני 2018 מאת יוסף (שיחה | תרומות) (ייבוא מוויקיפדיה העברית, ראה רשימת התורמים)
(הבדל) → הגרסה הקודמת | הגרסה האחרונה (הבדל) | הגרסה הבאה ← (הבדל)
קפיצה לניווט קפיצה לחיפוש


שגיאות פרמטריות בתבנית:מאכל

פרמטרים [ מוגש כמנה ] לא מופיעים בהגדרת התבנית

פרמטרים ריקים [ יוצר, יוצרת ] לא מופיעים בהגדרת התבנית

פלודן
מאכלים
מוצא מזרח אירופה
מרכיבים עיקריים בצק, אגוזים

פְלוּדֶן או פלודני (בלועזית: fluden) היא עוגת שכבות מסורתית לחג פורים מהמטבח היהודי-אשכנזי, שמקורה ככל הנראה באוקראינה, ומשם "התפשטה" לרומניה, פולין והונגריה.

לקריאה נוספת

קישורים חיצוניים

ערך זה הוא קצרמר בנושא מזון. אתם מוזמנים לתרום למכלול ולהרחיב אותו.


הערך באדיבות ויקיפדיה העברית, קרדיט,
רשימת התורמים
רישיון cc-by-sa 3.0