פודינג סמרטוט

מתוך המכלול, האנציקלופדיה היהודית
גרסה מ־17:52, 17 בפברואר 2019 מאת משתמש ישן (שיחה | תרומות) (ייבוא מוויקיפדיה העברית, ראה רשימת התורמים)
(הבדל) → הגרסה הקודמת | הגרסה האחרונה (הבדל) | הגרסה הבאה ← (הבדל)
קפיצה לניווט קפיצה לחיפוש
פודינג סמרטוט מסורתי.
גרסה מודרנית של המאכל - מבושלת בתוך שקית ניילון המיועדת לבישול.

פודינג סמרטוט או רג פודינגאנגלית: Rag Pudding) הוא מאכל במטבח האנגלי, שמקורו באולדהאם. מאכל זה פופולרי בייחוד באזור לנקשייר.

המאכל מכיל בשר טחון ובצל קצוץ, העטוף בשומן והמורתח או מאודה כשהוא עטוף בבד (ומכאן שמו המונח "סמרטוט" או "סחבה" (rag) שימש לתאר כל בד המשמש בבישול).

כיום נעשה שימוש בשקית ניילון המיועדת לבישול, והמוצר נמכר בשלמותו ומבושל בשקית זו.

נהוג לאכול את המנה לצד צ'יפס, מחית אפונה ירוקה ורוטב בשר.

קישורים חיצוניים


שגיאות פרמטריות בתבנית:ויקישיתוף בשורה

פרמטרי חובה [ שם ] חסרים

ויקישיתוף מדיה וקבצים בנושא פודינג סמרטוט בוויקישיתוף
הערך באדיבות ויקיפדיה העברית, קרדיט,
רשימת התורמים
רישיון cc-by-sa 3.0


שגיאות פרמטריות בתבנית:מיון ויקיפדיה

שימוש בפרמטרים מיושנים [ דרגה ]
פודינג סמרטוט22519205