כופתה

מתוך המכלול, האנציקלופדיה היהודית
קפיצה לניווט קפיצה לחיפוש
קובה אדום
טנגיואן, כופתאות סיניות עשויות מקמח אורז דביק.

כופתאות הן כדורי בצק המבושלים בנוזלים (מים, מרק או חלב) ומוגשות כתוספת למרק או ברוטב. ישנן גם כופתאות המטוגנות בשמן עמוק.

הכופתאות יכולות להכיל מילוי כלשהו ואף להיות מתוקות ואז הן מוגשות כקינוח.

כופתאות במטבחים השונים

הרכב הכופתאות מגוון ומשתנה ממטבח למטבח.

קישורים חיצוניים

ויקישיתוף ראו מדיה וקבצים בנושא זה בוויקישיתוף.