סכין גבינה

מתוך המכלול, האנציקלופדיה היהודית
גרסה מ־20:53, 13 בנובמבר 2017 מאת Davidnead (שיחה | תרומות) (גרסה אחת יובאה: ייבוא מוויקיפדיה העברית: ראה רשימת התורמים)
קפיצה לניווט קפיצה לחיפוש
אופן השימוש של סכין גבינה
סוגים שונים של סכיני גבינה

סכין גבינה הוא סכין המיועד לחיתוך של גבינה.

קיימים סוגים שונים של סכינים לגבינה, על פי רמת הקושי של הגבינה:

  • סכין גבינה עבור גבינות רכות - על פי רוב זהו סכין בעל להב חד. מכיוון שהגבינות הרכות נוטת להידבק פעמים רבות, מעוצבת הסכין עם חורים.
  • סכין גבינה עבור גבינות קשות - על פי רוב זהו סכין בעל להב קהה וחזק שלא נפגם בזמן החיתוך.

ראו גם

קישורים חיצוניים