האש בראונס

מתוך המכלול, האנציקלופדיה היהודית
גרסה מ־20:04, 24 באוקטובר 2018 מאת מוטיאל (שיחה | תרומות) (ייבוא מוויקיפדיה העברית, ראה רשימת התורמים)
(הבדל) → הגרסה הקודמת | הגרסה האחרונה (הבדל) | הגרסה הבאה ← (הבדל)
קפיצה לניווט קפיצה לחיפוש
האש בראונס
האש בראונס בארוחת בוקר, לצד ביצים ובייקון

האש בראונסאנגלית: Hash browns) היא צורת הכנה פשוטה של תפוחי אדמה חתוכים מטוגנים, מהמטבח הבריטי והאמריקאי. תפוחי האדמה יכולים להיות קצוצים, מגוררים, חתוכים לרצועות או לקוביות. בחלק מהתרבויות, השם מתייחס לכל אחד מחיתוכים אלו ובחלק מהתרבויות רק לחיתוך ספציפי.

האש בראונס פופולרים בדיינרים בצפון אמריקה. בדרך כלל מלווים המבורגר (כשהם בחיתוך הום פרייס), או ארוחת בוקר. בחלקים מסוימיים של בריטניה האש בראונס הם שאריות מחית תפוחי אדמה מטוגנות.

השם האש בראון הוא קיצור ל-hashed brown potatoes, כלומר, תפוחי אדמה קצוצים מושחמים.

ראו גם

קישורים חיצוניים


שגיאות פרמטריות בתבנית:ויקישיתוף בשורה

פרמטרי חובה [ שם ] חסרים

ויקישיתוף מדיה וקבצים בנושא האש בראונס בוויקישיתוף
הערך באדיבות ויקיפדיה העברית, קרדיט,
רשימת התורמים
רישיון cc-by-sa 3.0


שגיאות פרמטריות בתבנית:מיון ויקיפדיה

שימוש בפרמטרים מיושנים [ דרגה ]
האש בראונס23926411