אל גאוצ'ו
מראה
	
	
|  | |
| נתונים כלליים | |
|---|---|
| סוג | רשת מסעדות | 
| תקופת הפעילות | 1982,  ישראל – הווה | 
| משרד ראשי | תל אביב | 
| מוצרים עיקריים | בשרים | 
| www.elgaucho.co.il | |
אל גאוצ'ו היא רשת מסעדות בשרים ישראלית בסגנון דרום אמריקאי.
הוקמה בשנת 1982 על ידי קבוצת עולים מארגנטינה, שיצרו תפריט בסגנון המטבח הארגנטינאי. מקור השם במילה "גאוצ'וס" - בוקרים דרום אמריקאים, המרמז לבשר עגלי בקר שניזונו בדרום אמריקה במרעה הטבעי.
כיום מונה הרשת ארבעה סניפים: אילת, חיפה, נתניה וראשון לציון. שניים מהסניפים כשרים ואחד כשר למהדרין. סניפי הרשת פועלים בשיטת הזכיינות.
בנוסף למסעדות, הרשת מפעילה גם שירותי קייטרינג ומקיימת סדנאות בתחום הבשר. מ-2010 החלה הרשת לשווק בשר קפוא לרשתות השיווק, חמישה מוצרים תחת המותג "אל גאוצ'ו פרימיום": קציצות, סטייק אנטריקוט, קבבים, המבורגרים ונקניקיות צ'וריסו.[1]
קישורים חיצוניים
 אתר האינטרנט הרשמי של אל גאוצ'ו אתר האינטרנט הרשמי של אל גאוצ'ו
הערות שוליים
- ↑ מירב קריסטל, הבשר של אל גאוצ'ו יימכר ברשתות השיווק, באתר ynet, 8 באוגוסט 2010
שגיאות פרמטריות בתבנית:מיון ויקיפדיה 
שימוש בפרמטרים מיושנים [ דרגה ] אל גאוצ'ו28570696
 
	 
		 
	