מרק עדשים
![]() |
ערך מחפש מקורות
| |
ערך מחפש מקורות | |

מרק עדשים הוא מרק שמרכיבו המרכזי הוא עדשים אדומות או ירוקות. מרכיבים נוספים שהמרק כולל לעיתים הם תפוחי אדמה, גריסים, סלרי, בצל ופטרוזיליה. לרוב המרק עשוי מרכיבים מהצומח בלבד, אך לעיתים יכלול גם רכיבי בשר. צורות נפוצות של הגשה הן עם קרוטונים או שקדי מרק. המרק מוגש בדרך כלל חם.
ראו גם
קישורים חיצוניים
שגיאות פרמטריות בתבנית:ויקישיתוף בשורה
פרמטרי חובה [ שם ] חסרים
- שלושה מרקי עדשים חדשים: עם תפו"א, עם אטריות ובשלל צבעים, באתר Xnet, 31 בינואר 2017