לדלג לתוכן

שיחת קטגוריה:חסידות ויז'ניץ

מתוך המכלול, האנציקלופדיה היהודית
תגובה אחרונה: לפני 5 שנים מאת איש גלילי בנושא שינוי שם

שינוי שם

למה לא קטגוריה:חסידות ויז'ניץ כמו בשאר החסידויות? מכלולאים פעיליםאיש גלילישיחה • ט"ו באב ה'תש"ף • 22:21, 4 באוגוסט 2020 (IDT)תגובה

צודק. יש צורך בהצבעה או שאפשר להעביר לפי המקובל? מקוה? יוש"פ (שיחה) 22:23, 4 באוגוסט 2020 (IDT)תגובה
בקטגוריות עדיף בצורה מובהקת להיצמד לגמרי לויקיפדיה, מלבד שינויים הכרחיים מטעמים רוחניים. אחרת כל דף שמיובא/מעודכן משם ששייך לקטגוריה הזאת צריך אח"כ להחליף קטגוריה לקטגוריה הנכונה דבר שכמובן לא יקרה. התוצאה תהיה קטגוריה שחלק מהערכים בקטגו' א' וחלק בב'. בדיוק ההיפך מהסדר שהקטגו' אמורה לייצר. ואני מדבר מתוך ניסיון מר של כל מיני פעולות בתחום הקטגוריות שנעשו בעבר שעד היום מוצאים קטגוריות כאלו שאבד עליהן הכלח. בשלב כלשהו נוצר מצב שחייב אותנו למחוק 20,000 קטגוריות ולייבא מחדש... מקוהשיחה • ט"ו באב ה'תש"ף 22:29 (IDT)
אני מזדהה עם הבעיה שאתה מציג, אך הפתרון שלך לא ממש מועיל. כי כשמשנים שם קטגוריה בוויקיפדיה, אנחנו צריכים לרדוף אחר כל הערכים כאן ולשנות את הקטגוריות. איש גלילישיחה • ט"ו באב ה'תש"ף • 22:33, 4 באוגוסט 2020 (IDT)תגובה
כתבתי לפני התנגשות עריכהדוגמא חיה לכך מהקטגוריה הנוכחית. שכנראה אכן כונתה בעבר חסידות ויז'ניץ. היא נמחקה אז במחיקה הגדולה. אבל עדיין הכילה קטגוריה אחת ו 7 דפים. מה שאומר שהערכים היו מפוזרים על פני שני קטגוריות.
וכעת הוספתי לאחר התנגשות עריכה: אכן אתה צודק שאנחנו מתמודדים הרבה עם הבעיה הזאת. אבל זה עדיין לא מצדיק ליצור אותה בידיים. במיוחד שכאשר ההעברה בוצעה בויקי נשאר תיעוד ביומן המחיקות מה שמאפשר לי לעקוב אחרי הקטגוריה. כשאני יצרתי את הבעיה כאן במו ידי. לא נשאר שום תיעוד מסודר. מה שאומר שאם עוד שבוע מישהו מנסה להבין מה הולך כאן הברדק חוגג והוא יצטרך לעבוד קשה בכדי להבין מי נגד מי. לא חושב שהשיקול החשוב לכשעצמו של אחידות מצדיק את זה. אבל הפיתרון פשוט, תפתח דיון בויקי אם באמת יש כאן בעיה של אחידות אני מניח ששם יקבלו את הטיעון ואז יבא לציון גואל. מקוהשיחה • ט"ו באב ה'תש"ף 22:41 (IDT)
זה לא עד כדי כך חשוב בשביל שאפתח דיון בוויקי, בקושי זה שרד חשיבות בשביל שאפתח דיון כאן... ומכל מקום, זאל זיין. איש גלילישיחה • ט"ו באב ה'תש"ף • 22:43, 4 באוגוסט 2020 (IDT)תגובה