מכלולאים פעילים
יש לו מוסדות כוללים תלמוד תורה ושלשה בתי כנסת בבני ברק גבעתיים ואלעד (ראו מוסדות שטפנשט)
מכלולאים פעילים
יש לו מוסדות כוללים תלמוד תורה ושלשה בתי כנסת בבני ברק גבעתיים ואלעד (ראו מוסדות שטפנשט)
לפני שאלת החשיבות, האם לדעתך ניתן ליצור עליו ערך איכותי שלא יכלול רק פרטים על יום ההולדת שמות הוריו וילדיו ומספר הטלפון שלו?
אז ת"ל זכינו לקריטריונים לראשי מוסדות, וז"ל:
יו"ר מוסדות המאגד תחתיו כמה מוסדות חינוך, עם למעלה מ-400 תלמידים בו זמנית, והוא משמש בתפקיד למעלה מ-7 שנים.
וכן:
ראשי ארגונים ארציים מפורסמים – באם הם מנהלים יחידים או ראשיים.
הנ"ל אינו עונה על אף אחד מההגדרות הנ"ל.
מפאת היותו מנהל מוסדות חינוך הוא לא זכאי, מכיון שיש לו מוסד בודד באלעד.
בתי כנסת נחשבים רק כשהוא סוג של אדמו"ר או מנהיג לחסידים. זה לא המקרה.
פרסומו נראה לי הוא באמצעות יח"צ עצמאי, לא משהו המצדיק בעיני.
יח"צ עצמאי, ואיזה רב או אדמו"ר או מנהל מוסדות לא עסוק ביח"צ עצמאי? שאלו את שוקי לרר מי ההירארכיה הכי בכירה שפנתה אליו ומי עסוק ביח"צ עצמאי? בעצם לא אתפלא אם הוא יענה - כולם.
מה ההגדרה של עצמאי ומה ההגדרה של חיצוני?
פשוט מאוד, כל מי שמלבד היח"צ העצמאי הוא מפורסם בזכות תורתו/אנשיו/תפקידו/פעילותו העניפה - אמור להיות זכאי לערך.
כל מי שכל זכאותו הוא משום פרסום יח"צנותו - לא באמת...
הוא רב קהילה במרכז בני ברק ובגבעתיים מוסר שיעורי תורה וחסידות ומדפיס גליון פופולארי מוכר, ורשימת ספרים ארוכה, נדמה לי שהוא גם מתעסק עם רומניה או מי מטעמו לא ברור לי, יצא לי להתקל כמה פעמים בפרסומים שלו הם ברמה גבוהה מאוד תורנית והיסטורית
הוא אולי מכנה עצמו "רב" אך אין לו שום "קהילה". "מדפיס גיליון פופולארי מוכר" התרשמות שלי שלא הוא כותב את הגיליון ואפ' לא את חלקו. בכל מקרה זה לא יוצר חשיבות. "הוא גם מתעסק עם רומניה" הוא אכן מארגן מסעות שכאלה מפעם לפעם, אך כאמור זה לא הופך אותו לחשוב אנציקלופדית.