רשת 13
![]() | |
סמליל הערוץ הממוזג החל מ-16 בינואר 2019 | |
פרטי הערוץ | |
---|---|
מדינה |
![]() |
קטגוריה | כללי, חדשות |
סוג | ערוץ טלוויזיה מסחרי |
תאריך השקה |
1 בנובמבר 2017 16 בינואר 2019 (מחודשת)[1] |
בעלות |
RGE (68%) רשת מדיה (32%) |
שפה | עברית |
משרד ראשי | הברזל 23, רמת החייל, תל אביב, ישראל |
פורמט תמונה |
576i) SDTV) 1080i) HDTV) |
זמינות | |
חבילה | HOT • yes • סלקום tv • פרטנר tv • STINGTV • NEXT TV • רמי לוי TV • עידן פלוס |
HOT | אפיק 13 |
yes | אפיק 13 |
סלקום TV | רשת 13 |
פרטנר tv | אפיק 13 |
עידן+ | אפיק 4 |
reshet.tv אתר החדשות 13 |

רשת 13 (נקרא גם ערוץ 13) הוא ערוץ טלוויזיה מסחרי ישראלי בבעלות קבוצת RGE ורשת מדיה בע"מ, שמשודר מ-1 בנובמבר 2017 באפיק 13.
הרשות השנייה החליטה לחייב את רשת עם המעבר לאפיק החדש, וכך גם את קשת ואת ערוץ עשר, להתחיל לשדר באיכות HD[2]. אולם עם שינוי האפיקים, בעידן פלוס ובממירים של סלקום tv הנשענים על עידן+, הערוצים החדשים עדיין משודרים באיכות SD הנמוכה יותר[3].
ב-13 ביוני 2018 החל ערוץ עשר תהליך מיזוג עם הזכיינית רשת[4]. אישור המיזוג הושלם ב-8 בנובמבר 2018, וב-16 בינואר 2019 החל המיזוג בערוץ 13 (לפני עלייתו כונה זמנית בתקשורת בשם "ערוץ רשת-עשר")[5]. הסלוגן החדש שמלווה את השקת הערוץ הוא ”הכול מתחבר”.
בעלי הערוץ ומנהליו
בתחילת שידורי הערוץ ב-1 בנובמבר 2017 שלטו בעלי רשת מדיה בע"מ[6]. הרכב המניות של הערוץ היה ההרכב המניות של "רשת": משפחת עופר (51%), שטראוס השקעות (16%) ואנדמול (33%). מנכ"ל הערוץ היה אבי צבי.
בעקבות מיזוג רשת וערוץ עשר, החל מ-16 בינואר 2019 הרכב בעלי המניות בערוץ שונה וכעת מורכב כך: מבעלי המניות של ערוץ עשר, לן בלווטניק מחזיק כ-52%, אודי רקנאטי (באמצעות נפתלי השקעות) מחזיק כ-9% ונדב טופולסקי מחזיק כ-7% מהמניות. שלושתם מחזיקים יחדיו 68% כחברת RGE. מבעלי המניות של "רשת", עידן עופר ואודי אנג'ל מחזיקים יחדיו כ-16%, חברת "אנדמול" מחזיקים כ-11% ומיכאל שטראוס מחזיק כ-5%. כיום, מנכ"ל הערוץ הוא יוסי ורשבסקי[7].
היסטוריה

ציר הזמן של ערוצי הברודקאסט בישראל | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
רשת הייתה אחת משלוש זכייניות השידור הישראליות, ביחד עם קשת וטלעד (ששידרה עד 2005), ששידרו בערוץ 2 משנת 1993. בפיצול הערוץ, שקרה ב-1 בנובמבר 2017, נסתיימו שידורי ערוץ 2 במתכונתו הנוכחית, והחלו שידורי ערוץ 13 של "רשת" ושידורי ערוץ 12 של קשת. שידורי הזכיינית במסגרת שידורי ערוץ 2 הסתיימו ביום שבת, 28 באוקטובר 2017, והחלו בערוץ 13 החדש בחצות הלילה שבין 31 באוקטובר ל-1 בנובמבר 2017. ביום השידורים האחרון של ערוץ 2, ה-31 באוקטובר, נתנה קשת לרשת זמן אוויר של שעה, בו רשת שידרה תוכנית אולפן בשידור חי ובה דיברו על המעבר לערוץ 13.
נכון לחודש אוקטובר 2017, ערוץ 13, יחד עם קשת 12, יישארו במרבב הראשון של עידן+, וכדי לאפשר זאת יעבור ערוץ מָכָּאן למרבב השני של עידן+.
המיזוג עם ערוץ עשר
עוד בתקופת ערוץ 2 דובר רבות על מיזוג של שחקנים בשוק התקשורת, בין אם מהלך שיאחד את זכייניות ערוץ 2 לכדי זכיינית אחת, ובין אם מהלך שיאחד בין אחת מהזכייניות של ערוץ 2 עם ערוץ 10. רבות דובר על איחוד אפשרי בין הזכיינית רשת לבין ערוץ עשר, כבר משנת 2008.
ביוני 2018 פורסם כי רשת וערוץ עשר חתמו על מזכר הבנות לקראת מיזוג שני הערוצים, וכבר הגישו פנייה רשמית לקבל את אישור הממונה על ההגבלים העסקיים. לפי הערכות גורמים, המיזוג צפוי לקרות בינואר 2019[8]. עם זאת, פורסם כי תאריך היעד למיזוג בין שני הערוצים הוא ה-30 בספטמבר 2018, וכמו כן נקבע כי הערוץ יפעל באפיק 13[9]. על פי מקורביו, שר התקשורת איוב קרא התנגד נחרצות למיזוג זה: "עמדת שר התקשורת עקרונית היא שריבוי ערוצים מסחריים ותחרות בריאה הם הבשורה של שוק התקשורת שהשר מוביל בשנה האחרונה"[10].
ב-4 ביולי 2018 רשת וערוץ עשר חתמו על הסכם המיזוג. כחודש לאחר מכן, ב-8 באוגוסט 2018 אושר המיזוג על ידי הממונה על הגבלים עסקיים, ולפיכך ערוץ עשר ייסגר ויתמזג עם רשת 13 לערוץ חדש שישדר באפיק 13[11].
ב-15 באוקטובר 2018 הודיעו בעלי המניות של רשת מבטלים את המיזוג עם ערוץ עשר לאור עיכוביה של הרשות השנייה[12]. עם זאת, הרשות השנייה תדון בנושא המיזוג שוב ותגיע להכרעה בעניין ב-7 בנובמבר 2018. ב-7 בנובמבר 2018 היה אמור להיערך דיון הכרעה בנושא המיזוג ברשות השנייה, אך נדחה על ידי שר התקשורת איוב קרא יום לפני. בעקבות כך נקבע שהדיון יתקיים ב-8 בנובמבר 2018 ויקבע את עתיד המיזוג.


ב-8 בנובמבר 2018 הודיעה הרשות השנייה על אישור המיזוג בין שני הגופים[13][14], ושידורי הערוץ הממוזג נקבעו להתחיל ב-1 בינואר 2019, אך לפי הערכות, ייתכן והמיזוג ייערך במהלך ינואר ולא ב-1 בינואר בעקבות העיכובים בפרסום הרשמי של המיזוג עצמו.
ב-3 בינואר 2019 אושר המיזוג על ידי ועדת הריכוזיות[15]. ב-9 בינואר 2019 פורסם שהממונה על ההגבלים אישרה את המיזוג בין הגופים[16]. יום למחרת אישרה הרשות השנייה בשנית את המיזוג. המיזוג נקבע לקרות בין הלילה של 15 בינואר לבין הלילה של 16 בינואר.
ב-16 בינואר, לאחר שתמו שידורי ערוץ עשר וחדשות עשר באפיק 14 ותכניהם עברו לערוץ 13, גם אתר ואפליקציית ערוץ עשר הפכו שמותיהם ל"החדשות 13", כאשר באפליקציית "רשת 13" הכפתור "חדשות ואקטואליה" מפנה לאתר "החדשות 13". ב-22 בינואר 2019, הנהלת הערוץ הודיעה כי יפוטרו 75 עובדים אשר הגיעו משתי החברות[17].
סמלילי הערוץ
-
הסמליל הראשוני של הערוץ, אחרי תוצאות המכרז באפריל 2017 ולפני הפרומואים לקראת השקת הערוץ
קישורים חיצוניים
שגיאות פרמטריות בתבנית:מיזמים
'1: Reshet 13' אינו ערך חוקי
אתר האינטרנט הרשמי של רשת
אתר האינטרנט הרשמי של החדשות 13
דפים המשמשים את "רשת 13" מאז הקמתו:
דפים ששימשו בעבר את ערוץ עשר, וכיום משמשים את "ערוץ 13":
רשת 13, ברשת החברתית פייסבוק
רשת 13, ברשת החברתית אקס (טוויטר)
ערוץ 13, סרטונים בערוץ היוטיוב
רשת 13, ברשת החברתית אינסטגרם
הערות שוליים
- ↑
נתי טוקר, ערוץ עשר-רשת החדש ייצא לדרך ביום רביעי, באתר TheMarker, 10 בינואר 2019
- ↑ גד פרץ, קשת, רשת וערוץ 10: שידורי HD מנובמבר הקרוב, באתר גלובס, 4 במאי 2017
- ↑
נתי טוקר, מאות אלפי צופי עידן פלוס וסלקום לא יוכלו לצפות בשידורים ב-HD, באתר TheMarker, 22 באוקטובר 2017
- ↑ יואב סטולר, זה קורה: הממונה על ההגבלים אישרה את המיזוג בין רשת לערוץ 10, באתר כלכליסט, 8 באוגוסט 2018
- ↑ ענת ביין-לובוביץ', מיזוג רשת וערוץ עשר יוצא לדרך; מה תראו בטלוויזיה מחר?, באתר גלובס, 15 בינואר 2019. נכתב בחלק הרביעי של המאמר כי "למרות שהשם של ערוץ עשר הוא שנמחק, ושחברת החדשות שלו, 'חדשות עשר', משנה את שמה והופכת ל'חדשות 13', במציאות מי שנמחקת היא רשת..."
- ↑ יונתן כיתאין, תתחילו להתרגל: קשת באפיק 12, רשת ב-13, ערוץ 10 ב-14, באתר גלובס, 26 באפריל 2017
- ↑ טוקר, נתי (2019-01-15). "הסכנות, המפסידים והבוס החדש: כל מה שצריך לדעת על המיזוג בין ערוץ עשר לרשת". TheMarker. נבדק ב-2019-01-16.
- ↑ רן בוקר, טלטלה טלוויזיונית: רשת וערוץ עשר בדרך למיזוג, באתר ynet, 13 ביוני 2018
- ↑ יונתן כיתאין, תאריך יעד שאפתני להשקת המיזוג של רשת וערוץ 10, באתר גלובס, 5 ביולי 2018
- ↑ יניר קוזין, שר התקשורת מתנגד לאיחוד בין רשת לערוץ 10, באתר מעריב אונליין, 13 ביוני 2018
- ↑ אושר המיזוג בין רשת לערוץ עשר, באתר ynet
- ↑ רשת מודיעה: בוטל המיזוג עם ערוץ עשר - "בשל התנהלות הרשות השנייה", באתר TheMarker
רשת ביטלה את המיזוג עם ערוץ 10, באתר כלכליסט, 15 באוקטובר 2018 - ↑ רן בוקר, הרשות השנייה אישרה את מיזוג רשת-עשר: תאריך היעד - ינואר 2019, באתר ynet, 8 בנובמבר 2018
- ↑ נתי טוקר, יש עסקה: הרשות השנייה אישרה את מיזוג רשת-עשר – עם תנאים, באתר TheMarker, 8 בנובמבר 2018
- ↑ ענת ביין-לובוביץ', וועדת הריכוזיות אישרה את מיזוג רשת-עשר, באתר גלובס, 3 בינואר 2019
- ↑ מערכת "גלובס", הממונה על ההגבלים אישרה את מתווה העסקה העדכני למיזוג בין רשת וערוץ עשר, באתר גלובס, 9 בינואר 2019
- ↑ רשת 13: 75 עובדים יפוטרו מהערוץ, קיצוצי שכר לבכירים, באתר כלכליסט, 22 בינואר 2019
- ↑ שם
.
- "פותחים יום" (עברה מערוץ 2) (2017 - רץ) – בהנחיית אלעד זוהר ונועה רוזין, משודרת מ-9:10 עד 11:00 ("פותחים שישי" משודרת בימי שישי מ-10:00 עד 11:00)שגיאת לואה: (בקריאה לתבנית:הערה) תוכן כפול: שם וגם 2=1.שעות השידור
- ↑ רן בוקר, התוכנית של גידי ואהרוני עוברת מעשר לרשת, באתר ynet, 22 באוקטובר 2018
- ↑ ערן סויסה, פרסום ראשון: "אקטואליות" יורדת מהמסכים, באתר ישראל היום, 21 במרץ 2018
- ↑ שם
.
- "המגזין" (עבר מערוץ עשר) (2019 - רץ) – חדשות סוף השבוע עם אושרת קוטלר.
- "שישי" (עבר מערוץ עשר) (2019 - רץ) – מגזין סוף השבוע של הערוץ בהגשת איילה חסון.
- "הדו"ח היומי" (2018 - רץ) – תוכנית אירוח אקטואלית העוסקת במה שקורה בארץ ובעולם, עם סיקור האירועים בבית "האח הגדול", עם פאנל מתחלף מדי פעם, הכולל דיירים מהעונות הקודמות. בהנחיית יעל בר זוהר וקובי מחט.
- "חדשות 16:00" (עבר מערוץ עשר) (2019 - רץ) – מגזין יומי בנושאי היום בהגשת אלי ראכלין.
- "הכל כלול" (עברה מערוץ עשר) (2019 - רץ) – תוכנית חברתית-צרכנית בהגשת סיוון כהן.
- "החדשות עם יעקב אילון" (2019 - רץ) – מהדורת החדשות הראשונה של היום שמתנהלת ממש כמו המהדורה המרכזית, עם תוספת מבט על הרשתות החברתיות, בהגשת יעקב אילון.
- "שש - אמנון לוי" (2019 - רץ) – תוכנית אקטואליה יומית בהגשת אמנון לוי.
- "ברקוד" (עברה מערוץ עשר) (2019 - רץ) – תוכנית צרכנית-כלכלית בהגשת נגה ניר נאמן.
- "הצינור" (עברה מערוץ עשר) (2019 - רץ) – מיטב הסרטונים ברשת, בהגשת גיא לרר.
- "היום שהיה" (עבר מערוץ עשר) (2019 - רץ) – תוכנית אקטואליה המסכמת את היום בהנחיית טל ברמן.
- "שרון ורני בע"מ" (2019 - רץ) – תוכנית אקטואליה שבועית בהגשת שרון גל ורני רהב.
- "המטה המרכזי" (עברה מערוץ עשר) (2019 - רץ) – תוכנית אקטואליה שבועית בהגשת איילה חסון.
תוכניות דוקו ותעודה
- "אבודים" (עברה מערוץ 2) (2017 - רץ) – עם צופית גרנט.
- "קפיצה למחר" (2018 - רץ) – תוכנית בהנחיית צופית גרנט בה מפורסמים מקבלים הזדמנות לראות את עצמם בעוד 30 שנה.
- "6 אבות" (2018 - רץ) – 6 אבות היא סדרה דוקו-ריאליטי ישראלית, בתוכנית משתתפים 6 אבות ידוענים, בה הם נחשפים ומראים את אורח חייהן עם משפחתם וכיצד האבהות משפיעה על הקריירה והזוגיות. הסדרה שודרה בעבר בגרסתה הנשית בשם "6 אימהות" בערוץ 2.
- "קשר השתיקה" (2018 - רץ) – תוכנית בה צופית גרנט יוצאת למלחמה בשביל ההורים שאיבדו את הכל.
תוכניות תחקירים
- "המקור" (עבר מערוץ עשר) (2019 - רץ) – תוכנית תחקירים בהגשת רביב דרוקר וברוך קרא.
- "פנים אמיתיות" (עבר מערוץ עשר) (2019 - רץ) – תוכנית תחקירים עם אמנון לוי.
- "עושות חשבון" (עבר מערוץ עשר) (2019 - רץ) – תוכנית תחקירים כלכלית-חברתית בהנחיית העיתונאיות טליה פלד קינן וסיון קלינגבייל.
סדרות דרמה
- "הרמון" (2018 - רץ) – מותחן פסיכולוגי חדש על אב משפחה מניפולטיבי החי בפוליגמיה, בכיכובם של אלון אבוטבול, חן אמסלם ונועם לוגסי.
- "מסובך" (עבר מערוץ עשר) (2019 - רץ) – גבר בן 40, גרוש + שלוש בנות, מתאהב בצעירה אך לא יכול לנהל איתה מערכת יחסים סדירה במקביל לבלגן בחייו.
סדרות קומיות
- "נבסו" (עברה מערוץ 2) (2017 - רץ) – סדרה קומית על זוגיות בין בחור אתיופי לבחורה אשכנזייה בכיכובם של יוסי ואסה ומירב פלדמן.
- "שנות ה-80" (עברה מערוץ 2) (2018 - רץ) – סדרה קומית תקופתית המבוסס על ילדותו של הבדרן שלום אסייג. בכיכובם של שלום אסייג, דניאל אסייג, אוולין הגואל ועפר שכטר.
- "לצבי יש בעיה" (עברה מערוץ 2) (2018 - רץ) – סדרה קומית מוקומנטרית בכיכובם של צביקה הדר, שיפי אלוני וגל תורן.
- "חברות" (עבר מערוץ עשר) (2019 - רץ) – סדרה קומית בכיכובה של ליטל שוורץ.
- "לה פמיליה" (עבר מערוץ עשר) (2019 - רץ) – סדרה קומית בכיכובם של רותם אבוהב, מריאנו אידלמן ונורמן עיסא.
- "אנחנו במפה" – סדרת מערכונים של שלישיית מה קשור ששודרה בעבר בהוט.
תוכניות בידור
- "הכל הולך" (עברה מערוץ 2) (2017 - רץ) – תוכנית אלתור בה קומיקאים ושחקנים משתתפים במשחקי אלתור, ביניהם "הבמה העקומה". בהנחייתו של דביר בנדק.
- "טלוויזיה מהעתיד" (עברה מערוץ 2) (2018 - רץ) – תוכנית מערכונים, נונסנס וסאטירה בהנחיית אריאל ויסמן, יואב רבינוביץ' וניב מג'ר שגם מביים את התוכנית.
שעשועונים
- "The Wall" (2018 - רץ) – שעשועון המבוסס על פורמט אמריקאי בהנחיית צביקה הדר, בו זוג משתתפים יצטרך לענות על שאלות ולנצח את ה"קיר", כדי לצאת עם יותר מ-6 מיליון ש"ח.
- "לעוף על המיליון" (עבר מערוץ עשר) (2019 - רץ) - שעשועון טלוויזיה מקורי בהנחיית ירון ברובינסקי.
תוכניות אירוח
תוכניות סאטירה
- "גב האומה" (2019 - רץ) – תוכנית סאטירה בהנחיית ליאור שליין, בהשתתפות אורנה בנאי, עינב גלילי ואורחים מתחלפים. בעבר שודרה בערוץ 2 בשידורי "רשת", בשם "מצב האומה", אך תוכנית זו תשודר בערוץ 13 בשם הנוכחי.
תוכניות מציאות
- "אקס פקטור ישראל" (עברה מערוץ 2) (2017 - רץ) – תוכנית מציאות מוזיקלית בהנחיית בר רפאלי, אשר שופטיה הם סאבלימינל, עברי לידר, שירי מימון ומשה פרץ.
- "המירוץ למיליון" (עברה מערוץ 2) (2017 - רץ) – תוכנית מציאות בהנחיית רון שחר, בה מתחרים בין 10–14 זוגות ישראליים על מיליון שקלים, במסע מסביב לעולם.
- "מהפכה במטבח" (עברה מערוץ 2) (2017 - רץ) – תוכנית דוקו-ריאליטי בהנחיית השף אסף גרניט, המהווה גרסה ישראלית לתוכנית הידועה "בעזרת השף" (Ramsey's Kitchen Nightmares) בהנחיית השף גורדון רמזי.
- "האח הגדול" (עברה מערוץ 2, קשת) (2018 - רץ) – תוכנית הריאליטי בגרסתה הישראלית בה מספר מתמודדים נכנסים אל "בית האח הגדול", בו הם מצולמים ומוקלטים 24/7, ובמהלך השהות על הדיירים לבצע משימות שונות ולקבל את אהדת הקהל כדי להישאר בבית, עד שיישאר הדייר האחרון ויזכה במיליון שקלים. המנחים (לפחות בעונת ה-VIP הקרובה) יהיו לירון ויצמן וגיא זו-ארץ. העונות הראשונות של התוכנית שודרו בערוץ 2 בקשת מ-2008 עד 2017.
- "משחקי השף" (עברה מערוץ 2) (2018 - רץ) – תוכנית מציאות העוסקת בבישול, בהנחיית מירי בוהדנה, והשפים השופטים: אסף גרניט, מושיק רוט ויוסי שטרית. ב-2018 עלתה בפעם הראשונה בתוכנית עונת קונדיטוריה בשם "משחקי השף: קונדיטור", בה הצטרף לצוות השופטים השף ארז קומרובסקי.
- "גוט טאלנט ישראל" (2018 - רץ) – תוכנית כשרונות בהנחיית עפר שכטר ואסי ישראלוף, אשר שופטיה הם נועה קירל, ירדן "ג'ורדי" פלג, אורי גלר ומורן אטיאס.
- "אף פעם לא מאוחר" (2018 - רץ) – תוכנית טיולים בה מפורסמים בגיל ה-70 לערך יוצאים לבלות בעולם, ביעדים חדשים שבהם מעולם לא היו – למרות הגיל המתקדם. בהנחיית יואב רבינוביץ'.
- "המסע המופלא של אהרוני וגידי" (עברה מערוץ עשר) (2018 - רץ) – תוכנית טיולים ואוכל עם ישראל אהרוני וגידי גוב, בה הם מטיילים מסביב לעולם בעקבות המאכלים הבולטים בעולם. התוכנית שודרה בעבר בערוץ עשר[19].
- "בייבי בום" (עבר מערוץ עשר) (2019 - רץ) – תוכנית דוקו-ריאליטי שתיארה זוגות ברגע לידת ילדיהם. מבוסס על פורמט בריטי.
- "החיפוש" (עבר מערוץ עשר) (2019 - רץ) – עם ענת גורן. תוכנית המחפשת את האנשים שמישהו רוצה להגיד להם תודה או סליחה.
- "The Voice ישראל" (עברה מערוץ 2) (2019 - רץ) – תוכנית מציאות מוזיקלית שבה בשלב האודישנים ה"מנטורים" יושבים עם הגב למתמודדים, ואינם רואים אותם, ומנטור שמעוניין לצרף מתמודד לנבחרתו מסתובב אליו במהלך השיר. בהמשך בכול נבחרת יש התמודדות פנימית, כאשר כל מנטור מנסה להוביל זמר מנבחרתו לניצחון בתוכנית הגמר. בהנחיית מיכאל אלוני, והשופטים הם שלומי שבת ויובל דיין, נסרין קדרי, עברי לידר ודורון מדלי. הזמר-החדש הזוכה מקבל פרס כספי וחוזה הקלטות.
- "הישרדות" (עברה מערוץ 2) (2019–רץ) – תוכנית מציאות בה קבוצת אנשים נשלחת לאתר מבודד, למשך כמה שבועות, עם תנאי מחיה בסיסיים, ועליהם להתמודד במשימות שונות, ועל-פי תוצאות המשימות לקבל תגמולים, ולקבוע מי ממשיך במשחק ומי מודח. בהגשת גיא זו-ארץ. העונות הראשונות של התוכנית שודרו בערוץ 10 מ-2007 עד 2012. משנת 2015 משודרת התוכנית בשידורי רשת בערוץ 2 והחל מ-2019 תשודר ברשת 13.
- "המתנחל" (עבר מערוץ עשר) (2019–רץ) – תוכנית דוקו-ריאליטי בה חנוך דאום משמש כקואצ'ר בביתם של ידוענים במטרה לשפר את חייהם. הוא "מתנחל" בביתם למשך 48 שעות, על מנת לקדם את חייהם המדשדשים. התוכנית חוזרת לרגל בחירות 2019, ובעונה הקרובה יהיו בעיקר מתמודדי הבחירות עצמם.
תוכניות בישול
- "היכון הכן שף!" (2018 - רץ) – תוכנית בישול בהנחיית עדי שילון, אשר בה מתחרים שפים ישראלים על בישול אותו מתכון.
תוכניות בעבר
תוכניות בהפקת חברת החדשות
- "המהדורה המרכזית" עם יונית לוי ודני קושמרו לסירוגין.
- "שש עם" עם עודד בן-עמי, סיון רהב-מאיר, ערד ניר ורינה מצליח לסירוגין.
- "מהדורה ראשונה" עם אורן וייגנפלד, עופר חדד ודפנה ליאל לסירוגין.
- "אולפן שישי" עם דני קושמרו.
- "סדר עולמי" עם ערד ניר.
- "חדשות סוף השבוע" עם דנה ויס.
תוכניות בלעדיות בערוץ
- "פגוש את העיתונות" עם רינה מצליח, עברה לקשת 12 בעת המיזוג.
- "לילה טוב ישראל" (לשעבר "חדשות הלילה" ו"תוכנית הלילה") עם דוריה למפל, עידו סולומון ועמליה דואק לסירוגין. סיימה את דרכה בעת מיזוג רשת-עשר.
תוכניות אקטואליה
- "העולם הבוקר: החיים הטובים" (2017) – תוכנית לייף-סטייל בהגשת קובי מחט, יעל בר זוהר ודנה פאן לוזון. ירדה מהאוויר מספר שבועות לאחר השקת הערוץ.
- "אקטואליות" (2017–2018) – בהשתתפות שרון כידון שמנחה את התוכנית, מרגלית צנעני, דנה ספקטור, ציפי לוין ועוד פאנליסטיות מתחלפות לאורך השבוע. התוכנית התבססה על התוכנית המדוברת "The View" של רשת ABC, אשר כוללת פאנל נשי בלבד. התוכנית שודרה מדי יום מ-15:30 עד 16:30[20].
- "שיחת היום" (עברה מערוץ 2) (2018 - 2019) – עם לוסי אהריש, שודרה מדי ראשון עד חמישי בשעות 17:15 עד 18:00. התוכנית חזרה לשידור לראשונה מאז פיצול ערוץ 2.
- "הצנרת" (עברה מערוץ 2) (2017 - 2019) – בהנחיית גיא לרר ושי-לי שינדלר. סיימה את דרכה בעת מיזוג רשת-עשר והוחלפה בתוכנית "הצינור", שבעצמו הנחה לרר בערוץ עשר ואף מנחה בערוץ הממוזגשגיאת לואה: (בקריאה לתבנית:הערה) תוכן כפול: שם וגם 2=1.שעות השידור
![]() | |||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|
שידור ציבורי |
| ||||||
טלוויזיה מסחרית |
| ||||||
טלוויזיה בכבלים, בלוויין ו-IPTV |
|
רשת 1325060107