שיחה:הבחירות המקדימות בבית היהודי (2021)/ארכיון

קפיצה לניווט קפיצה לחיפוש

על הלוח הזה

לא ניתן לעריכה

מקוה (שיחהתרומות)
מרדכי עציון (שיחהתרומות)

0 חשיבות לדעתי. זה לא שיש על כל הבחירות המקדימות, אלא יוזמה של איזה משועמם בויקיפדיה כנראה, ולא חושב שזה מעניין מישהו.

לתזכורת, המפלגה הזו לא מתמודדת בבחירות הנוכחיות...

יואל וויס (שיחהתרומות)

אין חשיבות

ניתן אולי להוציא כמה רסיסי מידע לערך של הבית היהודי

שמואל חיים (שיחהתרומות)

אין חשיבות

כרם (שיחהתרומות)

אין חשיבות

אחיה היהודי (שיחהתרומות)

אין חשיבות. (כנראה הצבעה אחרונה שלי...)

איכא מאן דאמר (שיחהתרומות)

אכן, בערך חול מסוג כזה אין סיבה שנהיה שונים מויקיפדיה, ואם שם נמחק אני לא חושב שזה אמור להישאר כאן.

באמת התפלאתי מכמות הערכים על הבחירות המקדימות בשלל המפלגות, וחשבתי שאולי בויקי כל מה שקשור לבחירות ופוליטיקה מקודש, אני רואה שלא.

אולי צריך לקבוע קריטריונים איזה בחירות מקדימות ראויות לערך ואיזה לא, על הפריימריז בליכוד או במפלגה הרפובליקנית בארה"ב לכאורה כולם יסכימו שצריך, וכאן זה דוגמא קיצונית הפוכה שהמפלגה אפילו לא מתמודדת, השאלה היא מה הרף המדוייק, אך אני משאיר את העבודה לויקיפדיה.

יושב פלשת (שיחהתרומות)

דווקא בערך הנוכחי אני סבור שיש מקום לחשיבות, משום שמדובר במפלגה מכובדת וותיקה שהתמודדה וכנראה גם תתמודד עוד רבות בשנים, והפריימריז הזה גם השפיע על מהלך העניינים הפוליטי וגרם לכך שהמפלגה בראשות חגית משה לא תצליח להתאחד בזמן עם אף רשימה (מה שלא היה קורה עם ניר אורבך היה נבחר - הוא היה מצטרף מיידית לימינה כפי הדברים שנשמעו-נרמזו ממנו עצמו).

ולכן לדעתי לאירוע מתגלגל שהייתה לו השפעה על מערכת הבחירות ועל מפלגה כמו הבית היהודי יש חשיבות.

מרדכי עציון (שיחהתרומות)

יושב פלשת, אתה לא חושב שמן הראוי למזג את הערך הזה לתוך הערך על המפלגה?

אני מציין שאין ערך על אף אחד מהפריימריזים הקודמים.

יושב פלשת (שיחהתרומות)

אני לא מתנגד למיזוג הערך אך נגד מחיקתו, דהיינו נגד מחיקת המידע לחלוטין מן המכלול.

איכא מאן דאמר (שיחהתרומות)

ברור שאין למחוק את הידע

ואני מאמין שגם כל התומכים במחיקה התכוונו לכך שהידע יופיע הן בערך על המפלגה והן בערך על הבחירות בפיסקה של המפלגה.

מרדכי עציון (שיחהתרומות)

מקוה אני מציע להפוך את הדיון לדיון מיזוג, וכן לא צריך להמתין שבוע, ובפרט שיש כאן נימוק חשיבות עקרוני.

אחיה היהודי (שיחהתרומות)

בעד חזק

דויד (שיחהתרומות)

הערך צריך להמחק. והמידע צריך להיות בפסקה בערך של הבית היהודי - לפי מה שכתבו בויקיפדיה.

אחיה היהודי (שיחהתרומות)

בעד חזק על המיזוג,
נגד חזק על ההסתמכות על ויקיפדיה בהכל.

אין נושאים ישנים יותר