שיחה:משפחת אבוחצירא
מראה
תגובה אחרונה: לפני חודשיים מאת ועמך כולם צדיקים בנושא אביחצירא/אבוחצירא
אביחצירא/אבוחצירא
- הועבר מהדף המכלול:אולם דיונים
לדעתי כדאי לקבוע מדיניות ברורה גבי שמות הערכים לרבני משפחת אבוחצירא, האם "אביחצירא" או "אבוחצירא". אני בעד אביחצירא כי זה שמה המקורי וכך רובם בני המשפחה מכנים את עצמם. בעלי זכות הצבעה שבלי הלקט • שיחה • כ"ב בשבט ה'תשפ"ו 22:33, 8 בפברואר 2026 (IST)
- סוף העברה
- @שבלי הלקט
אינני בעל זכות הצבעה, אך חושב אני כי צריך לקרוא לערכים בשמות המקובלים שלהם, ולא כפי שמקורם - בטח לא כשהיום אינם קרואים "י" אלא "ו" ואולם חי אני שיחה • יום ראשון, כ"א בשבט ה'תשפ"ו • (8 בפברואר 2026 למניינם) 22:38, 8 בפברואר 2026 (IST)- אני נגד. סתם שאלה: מניין הקביעה שרוב בני המשפחה מכנים כך את עצמם? גאון הירדן (שיחה) 23:17, 8 בפברואר 2026 (IST)
- שערי ספריהם לדוגמא שבלי הלקט • שיחה • כ"ב בשבט ה'תשפ"ו 23:51, 8 בפברואר 2026 (IST)
- לא הבנתי. הייתי שמח אם היית מציג רשימה וכו'. אבל זה רק סקרנות. אני נגד לקבוע מסמרות על שמות משפחה בהצבעה, כשברור שזה לא בהכרח יהיה נכון תמיד. גאון הירדן (שיחה) 00:36, 9 בפברואר 2026 (IST)
- שערי ספריהם לדוגמא שבלי הלקט • שיחה • כ"ב בשבט ה'תשפ"ו 23:51, 8 בפברואר 2026 (IST)
- אני מצטרף לדבריו של ואולם חי אני, ואני
נגד. - בכלל, אני כמעט תמיד סובר שצריך ללכת לפי השם המוכר, ולא הרשמי. ועמך כולם צדיקים • כאן תוכלו לשוחח איתי • אלו העריכות שלי • כ"ב בשבט ה'תשפ"ו • 01:33, 9 בפברואר 2026 (IST)
- אני נגד. סתם שאלה: מניין הקביעה שרוב בני המשפחה מכנים כך את עצמם? גאון הירדן (שיחה) 23:17, 8 בפברואר 2026 (IST)