שיחת משתמש:צו"לניק
|
כדי לסייע לך להצטרף לעורכים, מומלץ לקרוא את עשרת הטיפים להשתלבות בקהילת המכלול. להרחבה באפשרותך לגשת:
|
||
| כדאי מאד להקדיש שעה לעבור על כל הקישורים המופיעים כאן. הם יועילו לך רבות בהמשך עבודתך. | ||
בברכה,אפרון (שיחה) 20:09, 5 בנובמבר 2023 (IST)
בקשר לעריכה זו, מקור בבקשה. והאם חתימתו היתה על הבחירות בממשלה או בעירייה והאם רק בחייו של רבי אהרן מבעלז, כך שזה קצת שונה. ~ תכליתי • שיחה • כ"ב בחשוון ה'תשפ"ד 20:16 (IDT) 20:16, 5 בנובמבר 2023 (IST)
בערך עצמו מופיע קול קורא עם חתימתו, וזה לא משנה אם רק בחייו של הרבי מבעלז, כי הוא אפ פעם לא חזר בו, (וי"א שבפרטות הורה גם בהמשך)
- אז למה לא הוא ולא א"א מבניו לא הלכו ולא הורו להשתתף בבחירות, וברור שזה היה רק משום כבודו של רבי אהרן. וידועים הדברים. ~ תכליתי • שיחה • כ"ב בחשוון ה'תשפ"ד 20:36 (IDT) 20:36, 5 בנובמבר 2023 (IST)
לא אמרתי שהוא אחז שזה איסור. אך החתימה היה רק בחייו של רבי אהרן. ידוע שבניו לא הלכו ולא הולכים. ~ תכליתי • שיחה • כ"ב בחשוון ה'תשפ"ד 20:42 (IDT) 20:42, 5 בנובמבר 2023 (IST)
עריכות חוזרות ונשנות באותו דף
שלום צו"לניק, אנו מודים לך על תרומותיך למכלול.
רצינו להסב את תשומת ליבך כי קיים כפתור בשם שבלחיצתו אפשר לראות את העריכות החדשות לפני פרסומן. רק לאחר שבטוחים בעריכות יש ללחוץ על "שמירת השינויים". או לחילופין, בעריכה חזותית אפשר ללחוץ על "סקירת השינויים". למאי נ"מ • שיחה • כ"ב בחשוון ה'תשפ"ד 20:41 (IDT) 20:41, 5 בנובמבר 2023 (IST)
תודה על העזרה
בקשר לעריכה זו, התראה קודם חסימה. אתה חוזר שוב ושוב על עריכות. ~ תכליתי • שיחה • כ"ג בחשוון ה'תשפ"ד 16:33 (IDT) 16:33, 7 בנובמבר 2023 (IST) במקור מופיע שבנו אמר שכבר הורה אבי ופירסם בהמודיע שמצוה ליליך, בערך פולמוס ההשתתפות מופיע הקישור למקור וכ"א יכול לבדוק את זה
- אתה מדבר בחוסר כבוד למכלולאים. קודם תשמור על הפה. לגבי זה, עי' שוב ותדייק, הוא כתב "מצוה ליליך כדאי להכניעם ולהשפילם" ולא כותב שמצוה לילך לבחירות, ובהמשך: ”לכן צריך המצביע להצביע לרשימת אגו"י”, דהיינו שרק מי שמצביע יצביע לאגו"י, אם הוא סבר שמצוה לילך, למה כותב "המצביע"?. ~ תכליתי • שיחה • כ"ג בחשוון ה'תשפ"ד 16:55 (IDT) 16:55, 7 בנובמבר 2023 (IST)
- נו, אם לדייק אז אני מדייק, מצוה לילך "אך" כדי להכניעם ולהשפילם והכוונה שלא יתערבו מטרות אישיות
אזהרה
| כפי ששמת לב, עריכה שביצעת בדף רבי משה מרדכי בידרמן בוטלה על ידי אחד המשתמשים באתר ולמרות זאת חזרת וביצעת אותה עריכה פעם נוספת. חזרה על עריכות שבוטלו, ללא דיון בדף שיחה, אינה מקובלת במכלול. |
- אם לדעתך ישנה טעות בערך והעריכה שביצעת הייתה נאותה, ניתן לנמק את העריכה בדף השיחה של הערך. ניתן גם להפנות לדיון מלוח המודעות, לקבלת חוות דעת נוספת.
- אם לא ניתן להגיע להסכמה באמצעות דיון, ניתן להפעיל את ההליכים המקובלים לפתרון מלחמת עריכה.
- אם ערך שכתבת נמחק ולדעתך יש לו מקום במכלול, ניתן לברר זאת עם מפעיל המערכת שמחק אותו. אם הבירור לא מיישב את המחלוקת ביניכם, ניתן לערער על המחיקה בהמכלול:בירורים.
לתשומת ליבך: חזרות חוזרות ונשנות על עריכות שבוטלו, ללא דיון, יובילו לחסימתך.
תודה,
לפרוטוקל, אתה חזור שוב ושוב על עריכות, למרות אזהרות. וכך גם בתקציר העריכה האחרונה שלך זלזלת במכלולאי. ~ תכליתי • שיחה • כ"ג בחשוון ה'תשפ"ד 16:58 (IDT) 16:58, 7 בנובמבר 2023 (IST)
- מפעילי מערכת, הוא חזר שוב על עריכה לאחר שהוזהר. ~ תכליתי • שיחה • כ"ד בחשוון ה'תשפ"ד 12:48 (IDT) 12:48, 8 בנובמבר 2023 (IST)
נחסמת
| כפי ששמת לב, היה באפשרותך לערוך כמעט כל דף באתר. עם זאת, ישנן עריכות שאינן מקובלות במכלול ונחשבות להשחתה, וכך גם העריכה שביצעת. הדף שערכת שוחזר למצבו הקודם ו/או ערך ההבל שפתחת נמחק, כך ששום נזק לא נגרם, אולם בעקבות השחתה זו, ואולי אחרות, הוחלט לחסום אותך. הסיבה לחסימתך היא: מלחמת עריכה. |
- אם יהיו מקרים של השחתה חוזרת מצדך, אנחנו עשויים לפנות בתלונה לספק האינטרנט שלך.
- מעשיך עלולים להוות עבירה פלילית. עליך לדעת כי נשקול פנייה לרשויות החוק אם ההשחתה תימשך.
מקוה • שיחה • כ"ד בחשוון ה'תשפ"ד 13:21 (IDT) 13:21, 8 בנובמבר 2023 (IST)
לפני שביצעתי את עריכתי בדקתי בכללים והבנתי שאם אני מנמק את עריכתי מותר לי לעשות זאת, ואני נימקתי, ביטלו את עריכתי בטענה שבמקור יש עוד סיפורים ולא מקרה יחיד, וע"כ הבאתי קישור למקור בו מוזכר מקרה יחיד, בענין הוראתו הוא בכונה הוריד חלק מהדברים ואני ציטטתי את כולם, לכן בעיני עריכתי היא בסדר גמור. צו"לניק (שיחה) 15:09, 8 בנובמבר 2023 (IST)
דבר ראשון אני מתנצל על מלחמת העריכה שלי, הבנתי שאם אני מציין נימוק טוב מותר לי לשחזר את גירסתי, ואכן נימקתי. מה שכתוב כעת שבמקור מהעדה צוין יותר ממקרה אחד בו מנע הרמ"מ מחסידיו וציטטו "חלק ממקורביו" אז אני הבאתי קישור למקור בו חסיד "אחד" מספר שפעם "אחת" הרמ"מ מנעו.(וגם זה כשהוא היה בחור בישיבה ורצה לנסוע מת"א לי-ם והרמ"מ אמר לו לחזור ללמוד. שלדעתי חובה לציין את הסיפור כי זה שונה לגמרי מלמנוע סתם כך חסיד) אני הבנתי שיש לי נימוק חזק ולכן מותר לי לשחזר,
גם בענין קריאתו בתשמ"ד למה להוריד חלק מההצהרה ש"מצוה לילך והמצביע יצביע ג שזה משנה את כל התמונה
כמובן שחסמו אותי, אך בעיני זה לא מתאים אבל יכול להיות שאיני צודק ועברתי על הכללים
עכ"אני מתנצל ומבקש שלפחות יפתחו לי לערוך בדף שיחה של הערך שם מתקיים דיון ע"כ
מצו"ב הקישור למקור https://tablet.otzar.org/#/b/194022/p/21/t/1699420105240/fs/0/start/0/end/0/c


